• Начало
  • Новини
  • Скъпи ли са услугите, предлагани от детективска агенция у нас?

Детективски новини и полезни статии

Скъпи ли са услугите, предлагани от детективска агенция у нас?

В случай, че имате желание да проучите какво се случва във ваш обект или около него, поради едно или друго съмнение, то за целта можете да се ориентирате към професионални услуги. Детективска агенция Рефлекс, предлага набор от възможности за наблюдение на обекти и лица, както и проучване на фирми и служители, за да може, когато се налага да се изясни същността на нещата и да се избегнат всякакви недоразумения. Каква е стойността на услугите, предлагани от детективска агенция у нас?

Тъй като дейността за всеки случай е индивидуална, то в зависимост от сложността на задачата и нейното разрешаване, което включва и средствата за целта, са необходими различни ресурси. В контактната форма, обаче можете да отправите своите запитвания и според спецификата на случая ще бъдете информирани подробно. Агенцията предлага, както детективски услуги, които включват разследване на лица и обекти, така и тест за детектор на лъжата. Ако имате въпроси за решаване, чиито обекти не попадат пряко в полезрението ви, но ви костват тревоги или финансови заплахи, то с помощта на частен детектив, можете да разплетете и най-сложния случай.

Скъпи ли са услугите, предлагани от детективска агенция у нас?

Може ли да се разчита на конфиденциалност, по отношение на работата на детектива, спрямо поръчителя? Това е основна част от регламента на дейността на всяка уважавана детективска агенция. Всички необходими данни за започване на дадено разследване, които сте подали, ще бъдат пазени в тайна. Ако след получаване на резултатите от разследването, решите да повдигнете обвинения в съда срещу дадени лица и фирми, то можете да разчитате на съдействие от страна на агенцията. До тогава всичката подадена и получена впоследствие информация, си остава за вас. За какво още можем да се обърнем към детективска агенция?

В случаите на изчезнали лица, можете да разчитате на професионализма на опитните специалисти, които разполагат с мрежа от връзки в страната и чужбина, в лицето на други детективски организации, с които си сътрудничат. Това значително може да улесни намирането на изчезналите и то в кратки срокове. Знаем, че когато става дума за разследване със средствата на органите на реда, това може да отнеме повече време, най-малкото поради късния начален старт на действията. Имайки предвид регламентираните дни, в които е необходимо за да се изчака, преди да се обяви едно лице за изчезнало, това може да бъде решаващо за разплитането на ситуацията. Понякога именно първите дни са особено важни за намирането на бързи отговори и откриването на истината. Какво представлява полиграфът, с който работи детективската агенция?

Това е компютъризирана система за отчитане на истината, която е американско производство. Може да се използва, както по отношение на личната сфера, така и в бизнеса. Основна част от изследването с полиграф, се пада на специалиста, който разчита резултатите. Само опитният и подготвен анализатор на данни на детектор на лъжата, може да прочете резултатите и да ги анализира правилно. Въпреки мнението на някои, че полиграфът може да бъде излъган, то трябва да се има предвид и вложената вече опция за подобни намерения, както и факторът стрес, относно самото изследване. Тоест, за да можем да разполагаме с надеждни резултати, се взема предвид нервността, по време на теста, както и потенциалните опити за манипулиране. Вижте повече подробности в страниците на reflex-bg.net, според това кой вариант би бил най-добър за изникналата ситуация.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1