• Начало
  • Новини
  • Защо да потърсим услугите на детективска агенция в София?

Детективски новини и полезни статии

Защо да потърсим услугите на детективска агенция в София?

Ако в София ви измъчват съмнения относно някого, който може да е действал или да продължава да го прави във ваш ущърб, по отношение на личния ви или професионалния живот, то можете да престанете да се тревожите, веднага щом разберете истината. Не е необходимо да оставате будни по цели нощи в апартамента си в София и да прехвърляте в ума си възможните варианти, които биха могли да се случат или евентуално са се случили, като по-добър лечител за тревоги и съмнения от истината няма.

Защо да потърсим услугите на детективска агенция в София? Защото има ситуации, в които не можем сами да установим къде точно е самата истина, особено, ако сме пристрастни към дадена гледна точка или имаме пред себе си твърде много противоречащи си мнения. Някои хора са склонни с месеци и години да таят в себе си омраза към някого, без той да е виновен или да се колебаят дали това е така или не, ала и в двата случая всичко може да приключи бързо. Когато се открие ключът към истината, можете да разполагате с нея както пожелаете, което би могло да бъде доказателство в съда или оневиняване на въпросната личност или фирма.

При вторият случай, прибягвайки до детективска агенция, работеща с професионалисти, каквато е Рефлекс, всичката информация, наред с вашите съмнения и неправомерни обвинения си остава за вас. При така стеклата се развръзка, можете сами да направите своите изводи, относно развоя на нещата и породилите се съмнения от ваша страна, без създаването на конфликт. Защо да потърсим услугите на детективска агенция?

Какво още предлага за София детективската агенция за разкриване на истината от твърденията на някого, в когото се съмняваме? Ако въпросът е поставен открито и лицето ви е подало някакво твърдение, в което не вярвате, то можете да му предложите изследване с полиграф. Това е детектор на лъжата, който работи с максимална точност, не само поради добрата техника, но и поради наличието на специалисти, които могат да го разчетат.

Това е доброволен метод, в който се изисква съгласието на участващия, тоест този, който се подлага на теста. Кога се използва изследването с полиграф? Във всяка ситуация, в която има неразрешени въпроси, в основата на които стои неверие от страна на единия. Това може да е свързано с бизнес или лични дела. Въпреки някои предположения, че полиграфът може да бъде излъган, то не бива да забравяте, че и това потенциално намерение е отчетено и се има предвид и шансовете, дори за специалист в областта са твърде нищожни.

Става въпрос за научен метод, с който се отчитат психофизиологичните промени, като дишане и сърдечносъдова дейност, според въпросите, пред които е изправено даденото физическо лице. Отчита се и наличното напрежение от самия тест. Един добре обучен психофизиолог умее, както да работи с професионалната техника, така и да отчете максимално точно показаните резултати.

За какво още можем да потърсим услугите на детективска агенция? В reflex-bg.net, се предлагат и услуги за проучване на лица и обекти, спрямо които нямаме поглед, като за целта на помощ идват детективските услуги. Да се наеме частен детектив може да бъде възможно най-фината форма на получаване на верния отговор на всяко съмнение. Това може да ни разкрие жизненоважна информация, като например изчезнали лица, а също и да бъде от полза за финансовата стабилност във фирмата, ако става дума за измами или изтичане на информация.

Освен за конкретни случаи, някои директори на фирми, предприемат и превантивни мерки за установяване на лоялността на своите служители. Това може да се случи отново с помощта на полиграф. Понякога основанията за обвиненията, които имаме към някого са напълно безпочвени, но безсънните нощи са реалност, която може да бъде сменена веднага, щом се установи фактическото положение на нещата. Заслужава ли си да си губите здравето и съня, като можете да бъдете наясно с всяко събитие, с помощта на професионалисти. Освен това, можете да разчитате на пълна конфиденциалност, както по отношение на подадената информация, така и относно резултатите от проучването. Дали и как да действате - избирате сами.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1