• Начало
  • Новини
  • За кои случаи можем да потърсим услугите на детективска агенция?

Детективски новини и полезни статии

За кои случаи можем да потърсим услугите на детективска агенция?

Имали ли сте усещането, че нещо се изплъзва от погледа ви или сте попаднали в плаващи пясъци, без да имате видима възможност да се хванете за нещо? Ако това е така и е свързано с намесата на определени лица, които са имали или имат намерение да ви навредят по някакъв начин, но не можете да сте сигурни или нямате как да го докажете, то можете да се обърнете към професионална детективска агенция, като Рефлекс. Намираща се в София, агенцията работи с професионални детективи, които могат възможно най-бързо и точно да съберат нужната ви информация.

Можете да разчитате на частен детектив за наблюдение на обекти и физически лица, около които витаят вашите съмнения. Понякога става дума за личната сигурност, а друг път за финансовото благополучие на фирмата, като независимо от конкретния проблем, всичко, което е било скрито от вас, по някаква причина, може да бъде изяснено със средствата на специалистите в областта. Дали става дума за някой, който работи във ваш ущърб или цели да ви измами или да изнесе конфиденциална фирмена информация, или става дума за наследствени измами, можете да разчитате на фината и безпогрешна работа на частния детектив.

За кои случаи можем да потърсим услугите на детективска агенция?

При наличие на потенциална опасност за големи фирмени загуби, понякога е въпрос на проучване, по отношение на достоверността или легитимността на дадено лице или фирма, за да се разкрие самата истина и за да имате по-ясна посока как да продължите да действате. Ако се появят доказателства, които безспорно подсказват основания за обвинения, то можете да задействате съдебно производство, както и да използвате данните, получени от разследването на детектива. Детективската агенция е на ваше разположение, както за фирмени, така и за лични дела, касаещи въпроси, свързани с доверието. Ако сте загубили доверие в някого, поради една или друга причина, отново можете да се обърнете към детектив.

Ако става дума за открит конфликт, в който двете страни не могат да се разберат, поради сериозна липса на доверие, то може да се използват и услугите на полиграф. Познат още като детектор на лъжата, полиграфът отчита всички промени от психофизиологичен характер, като сърдечносъдовата дейност, дишането и др. За да се направи подобен тест, е необходимо лицето, което се подлага на него да е дало своето съгласие. Подозренията дали може да се излъже полиграфа не са основателни, тъй като специалистите, работещи с професионална техника, отчитат внимателно и потенциалните намерения за измама.

За тези, които се съмняват относно достоверността на резултатите, може да се напомни, че специалистите имат предвид и повишеното нервно напрежение от провеждането на самия тест. Взимат се предвид всички фактори на влияние върху лицето, подложено на тест, като след това се прави качествен анализ. Основна част от надеждността на метода, се дължи на качествата и опита на специалистите, отчитащи резултата. Детективска агенция Рефлекс работи с професионалисти, обучени за спецификата на всеки аспект от работата, включваща разследване и разкриване на истината.

Дали ще прецените да действате с помощта на частен детектив или ще се обърнете към полиграф за сваляне на воала от съмнения, зависи от вашите намерения. Вижте повече в страниците на reflex-bg.net и можете да изберете точния подход за излизане от проблематична ситуация.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1