• Начало
  • Новини
  • При какви обстоятелства можем да потърсим частен детектив?

Детективски новини и полезни статии

Конфиденциална ли е информацията, до която е стигнал един частен детектив?

Преследват ли ви съмнения, относно някого? Ако страдате от безсъние, поради създала се ситуация с неизяснен характер, като например, ако имате само бегли подозрения по отношение на дадени физически лица или фирми, които изглежда да заплашват вашата финансова сигурност, то можете да направите нещо по въпроса за изясняване на всичко. Можете да ангажирате професионален частен детектив, който да направи разследване и да проучи всички детайли по въпроса. Детективска агенция Рефлекс, която работи с професионалисти с опит, може да ви предложи качество и бързина на услугата.

Можете да получите данни за лица, както и за техните срещи, укриване на документация и много други форми на измама, които витаят във въздуха, но са били недостъпни за вас. С частен детектив, работещ фино и внимателно, можете да се сдобиете с ценна информация, която може да предотврати и финансови и лични проблеми и не на последно място - да внесе успокоение. Само истината може да донесе мир и да посочи кои са най-правилните пътища за по-нататъшно действие. Знаете, че борбата с оскъдни данни и липса на реални доказателства, може да ни коства редица безсънни нощи и постоянно безпокойство.

Конфиденциална ли е информацията, до която е стигнал един частен детектив?

Конфиденциална ли е информацията, до която е стигнал един частен детектив?

Можете да разчитате на запазване на всички данни, които са получени от вас в посока, както и в резултат на разследването. С получената информация, която ви интересува и която би осветлила вашия случай напълно, можете да разполагате както прецените за добре. Можете да я запазите за себе си и да не предприемете действия, както и да предявите обвинения в съда, както намерите за най-добре и според случая. В случай на необходимост, можете да използвате данните, които частният детектив е събрал за вас, както и да разчитате на свидетелски показания.

Детективската агенция може да ви послужи и за решаване на наследствени дела и за проверка на фирмената сигурност, както и за лични проблеми. Освен това, ако имате длъжници, които се укриват от вас, с помощта на частни детективи можете да ги откриете. Издирване на лица и документи, както и проследяване на коли и стоки, са част от възможностите, които предлага агенцията. В случаите с длъжниците, е добре да знаете, че агенцията се ангажира със съдействие за тяхното откриване, но не и за връщане на дължимото от тях. Ако се е породил реален конфликт с някого, агенцията разполага и с полиграф, който може да осветли явно всички неясноти в твърденията на някого. Доколко е искрен някой, можете да разберете, ако той доброволно се съгласи да се подложи на детектор на лъжата.

Освен с добра техника, агенцията работи и с опитни психофизиолози, които умеят точно да разчитат резултатите от теста. Става дума за метод, който позволява отчитането на някои психофизиологични промени, като дишането и сърдечно-съдовата дейност, в резултат от поставените въпроси. За тези, които веднага могат да подходят със съмнение, е добре да се изясни, че за провеждането на теста и при анализа, се отчитат и нервното напрежение, съпътстващо самото изследване, както и потенциалната възможност за опит за манипулиране.

Според различните ситуации и степента, в която е достигал даден проблем с някого, можете да прецените кой вариант е най-добър за вас. Дали ще изберете частен детектив, който да намери всичко за вас, без знанието на трети лица или ще поставите директно своите въпроси с детектор на лъжата, е ваш избор. Вижте още в страниците на Детектив Рефлекс и преценете сами.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1