• Начало
  • Новини
  • Можем ли да ползваме в съда откритията на частен детектив?

Детективски новини и полезни статии

Какви са цените на частен детектив в София?

Частен детектив в София? Цени?

Ако сте в задънена улица, по отношение на някакъв въпрос, касаещ измама или друг проблем, свързан с трети лица, опитващи се да ви навредят, но нямате реални доказателства за това, то можете да се обърнете за професионална помощ. Детективска агенция Рефлекс работи с професионалисти, които са с опит и много от тях са бивши служители на реда, което означава, че не само са достатъчно добре подготвени, но и умеят да работят прецизно и професионално, при това в рамките на закона.

Ок, но какви са цените?

Нашата цена обикновено е една от най-ниските, сравнено с офертите на други детективски агенции в София. На никой сайт на честни детективи няма да видите точни цени в лева за повечето услуги. Всеки случай е индивидуален, цената се определя на база страшно много неща и в повечето случаи дори не може да се определи предварително - детектива не знае нито колко дълго ще следи обектите на разследване, нито къде ще го отведе проследяването. Свържете се с нас сега или елате на място в офиса ни, веднага след като ни опишете вашия случай, ще ви дадем примерни цени.

Да наемете частен детектив, може да ви спести много безплодни усилия в търсене на истината, както и да ви осветли за следващите необходими действия по въпроса, който ви касае. Да се оставите в ръцете на заблудата или на голите обвинения, за които нямате достатъчно ясни доказателства, може да бъде пагубно и за нервната ви система и за отношенията ви със свързаните лица. Ако се касае, например за опит за финансова измама или изтичане на информация от фирмата ви, то можете да поръчате частен детектив, който да проследи всички разговори и срещи с въпросните лица или фирми, като след обстойно разследване и натрупване на доказателствен материал, може да ви предостави безспорната истина по въпроса.

Какви са цените на частен детектив в София?

Какви са цените на частен детектив в София?

Тъй като всеки случай е индивидуален и изисква различен набор от средства, то и въпросите с необходимите ресурси се определят индивидуално. За запитвания, можете да ползвате съответната форма в сайта на reflex-bg.net, както и да се консултирате директно със служители от агенцията. Внимателното проучване от страна на професионалист, може да ви донесе и успокоение, тъй като само с яснота по даден проблем, имате възможност да си отдъхнете и да възвърнете своя сън. Освен това, ако се касае за основателни обвинения, можете да имате преднина в действията, имайки търсената информация.

В случаите, в които решите, че проучванията водят към необходимост от съдебно производство, можете да разчитате на показанията на детектива в съда. Ако пък, решите, че получените данни е по-добре да останат само за вас, то можете да разчитате на пълна дискретност по случая. За всякакви наследствени или фирмени проблеми и съмнения, както и от строго личен характер, можете да потърсите помощта на детектив.

Професионалната детективска агенция работи със съответната специализирана техника, която може да послужи за документиране на всяка ключова ситуация или среща, както и за проследяване на стоки или автомобили. Ако прецените, че е важно да проучите вашите фирмени служители, то можете да разчитате отново на услугите на частен детектив. Тоест, както за конкретна ситуация, така и с цел превенция на измами или други нарушения на фирмената сигурност, можете да се обърнете към агенцията за детективско проучване.

Освен това, може да се използва и полиграфски тест или детектор на лъжата - не само в София, а навсякъде. Професионалния метод за достигане до истината или степента на искреност на ответното лице, е с максимална точност, още повече, че провеждането на теста и анализирането на резултатите, се прави от специалист. Според конкретната ситуация, можете да прецените, дали е по-добре да използвате частен детектив или да приложите детектор на лъжата. При каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете със специалисти от агенцията ни.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1