• Начало
  • Новини
  • При какви обстоятелства можем да потърсим частен детектив?

Детективски новини и полезни статии

Скъпи ли са услугите на частен детектив?

Ако имате известни затруднения да се доверите на някого, а скоро се налага да вземете решение по важен въпрос, то можете и да проучите ситуацията, при това в пълна дискретност. С професионален частен детектив, имате шанса да намерите всички данни за конкретното лице и да установите до каква степен можете да му имате доверие.

Специалистът може да намери за вас всички необходими материали, относно начина на работа на лицето, всички срещи и документи, които сочат за неговата лоялност или липса на такава и дали начинът по който се представя, отговаря на истината. Когато се касае за важен фирмен въпрос, свързан със сериозни финансови средства, то въпросът - скъпи ли са услугите на частен детектив, биха били от второстепенно значение, имайки предвид безценната информация, която може да получите.

Все пак, добре е да се има предвид, че всеки случай е индивидуален и според това колко време и средства са нужни за откриването на необходимата информация, се определят и останалите ресурси. Степента на сложност при всяка ситуация, също е различна, поради което не е възможно да се уравнят всички типове казуси под общ знаменател.

Скъпи ли са услугите на частен детектив?

Частен детектив може да помогне за проследяването на важни документи или лица, независимо дали става дума за лични или бизнес дела. Можете да разчитате на детективите от професионалната агенция, намираща се в София, както за наблюдение на обекти, така и за проследяване на автомобили и дори стоки. Ако имате длъжници, например, които умишлено се укриват от вас, то съдействието на частен детектив, може да ви помогне да ги намерите. Ако се съмнявате в документация, свързана с наследство, например, можете да проучите и такъв въпрос, с помощта на специалист.

Детективска агенция Рефлекс, притежава професионална техника за документиране на материали, които впоследствие могат да бъдат използвани от вас, както намерите за добре. В случай, че решите данните да бъдат приложени в съда, можете да разчитате на свидетелски показания. Освен това, агенцията разполага и с професионален детектор на лъжата, наред с опитни специалисти, които работят с него.

Психофизиологичният метод, който може да даде отговор до каква степен нечии твърдения са верни или не, помага в случите на открито поставяне на въпроса. Тоест това е доброволно изследване, което може да се приложи върху пълнолетни и здрави лица в психически и физически смисъл. Специалистите са наясно за евентуалните опити за подвеждане или манипулиране на резултатите, което се отчита предварително.

Дори и тези, които смятат, че могат да излъжат полиграфа, обикновено остават разочаровани. Според възникналата ситуация и според нивото на конфликта или проблема и дали той е явен за различните страни или не, можете да изберете различните варианти на действие. С помощта на специализираната агенция, можете да достигнете и до изчезнали лица и то за много по-кратко време, отколкото ако се тръгне по каналния ред, имайки предвид необходимите срокове на изчакване.

Да изберете частен детектив дава преднина в действията, особено, ако се касае за несигурни обвинения и липса на доказателства, а детектора на лъжата може да се използва при наличие на явно неразбирателство. Вижте повече в страниците на reflex-bg.net и преценете как да подходите, спрямо създалата се конкретна ситуация.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1