• Начало
  • Новини
  • Можем ли да ползваме в съда откритията на частен детектив?

Детективски новини и полезни статии

По какво да познаем опитния частен детектив?

Ако сте решили веднъж завинаги да премахнете дадени съмнения и несигурност по отношение на дадено физическо лице или фирма, но сте в задънена улица, поради липса на сведения, то не бива да забравяте, че все пак изход може да се намери. Дори и да става дума за сериозни финансови дела и за ситуации, в които подозирате опит за измама и всичко това не ви дава да заспите нощем, можете да сложите край на догадките, като се обърнете към професионална детективска агенция, като Рефлекс. Ако се намирате в София, можете веднага да се консултирате лично със специалист.

Как да познаем опитния частен детектив?

Това е човек с многогодишна практика в сферата, който може възможно най-бързо и точно да издири търсената информация. В професионалната агенция детективите са бивши служители на реда, което означава и с достатъчно пълноценен опит в областта, както и познанство за рамките на закона, които не се прекрачват. Поръчвайки частен детектив, можете скоро да установите каква всъщност е истината, относно всяка обезпокоителна ситуация и да имате предвид как да действате по-нататък.

По какво да познаем опитния частен детектив?

Колкото по-рано установите в каква посока да действате, толкова по-добре, особено, ако става дума за крайни срокове. От друга страна съмненията, породени от дадени ситуации, са в състояние да ви измъчват, докато не предприемете нещо по въпроса. Имайки предвид, че може и всичко да бъде в сферата на вашите представи, а реалността да е съвсем друга, можете да се подсигурите, като проучите въпроса от разстояние.

Опитният частен детектив, може да издири всички данни за съответните лица или обекти и да документира своето разследване, при това в пълна дискретност. Благодарение на добрата техника, с която агенцията разполага, можете да разчитате на яснота по въпроса и преглед на всички гледни точки. Ето как спокойно можете да изградите пълна картина над нещата и имайки преднина в действията да предприемете необходимото.

Ако се окаже, че проучването води недвусмислено до действителен опит за измама или друг вид посегателство над вас или вашия имот, то можете да използвате сведенията, получени от детектива и пред съда. Тоест, ако това е вашият избор, можете да разчитате на свидетелски показания от вашия частен детектив. Всичката подадена от вас информация за разследването и всички данни, получени в хода на разследването са строго конфиденциални. Разбира се, съществуват и случаи, в които информацията сочи към липса на основания за съмнения, относно даденото лице, което отново е във ваша полза, тъй като с избора на дискретно проучване по въпроса, сте избегнали неудобните ситуации. Можете да разчитате на агенцията за наблюдение на лица и обекти, както и за проследяване на стоки и автомобили, а дори и за издирване на изчезнали лица.

По всяко време можете да се обърнете към reflex-bg.net и да потърсите помощ, независимо дали става дума за личен или професионален въпрос. Освен това, агенцията разполага и с полиграф, който се използва за установяване истинността на твърденията на някого, като тестът е доброволен. Тоест, за да се подложи дадено лице на детектор на лъжата, то трябва да даде своето съгласие, както и да бъде в добро психическо и физическо здраве. Този метод, се използва за изявени неразбирателства и конфликти, като доказателство или проверка на твърденията. Вижте още в страниците на reflex-bg и се свържете с нас сега!


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1