• Начало
  • Новини
  • Можем ли да ползваме в съда откритията на частен детектив?

Детективски новини и полезни статии

Можем ли да ползваме в съда откритията на частен детектив?

Всяка напрегната ситуация, в която човек попада, съдържа потенциал за промяна на фактите, поради което може да се залитне в неподходяща посока. Например, ако сте изпитали разочарование, спрямо някого, когото обвинявате в опит за измама, на база на неопределени доказателства, то всичко това може да намери логична свързаност, особено при опит да се свържат нещата, през призмата на емоциите, но не винаги отразява реалността.

С други думи, когато сме под влияние на емоции и имаме мнение за дадено лице или фирма, то очакванията ни започват да влияят сериозно на впечатленията ни и при всеки малък повод сме готови да обвиним. Как може да се избегне изграждането на погрешно впечатление? Това няма как да бъде предотвратено, имайки предвид скоростта, с която работи мозъка и въображението, но човек с малко търпение, може да направи така, че да получи повече информация, относно събитията. С помощта на частен детектив, може да се осветли всяка картина, независимо дали е свързана с лични или професионални дела.

Можем ли да ползваме в съда откритията на частен детектив?

Получавайки представа, във вид на доказателствен материал, като снимки и видео, наред с търсената документация за всяко лице или фирма, които желаете, можете ясно да видите как стоят всъщност нещата и да се дистанцирате от емоциите. Ето как могат да се спестят редица неудобни моменти и дори конфликти с последствия. Доколко емоциите могат да бъдат лош съветник, обаче, зависи от конкретната ситуация. В някои случаи, съмненията могат да се окажат напълно основателни и дори да се стигне до съдебно производство.

Можем ли да ползваме в съда откритията на частния детектив?

Ако това е вашето желание, то можете да използвате, както доказателствата, открити от частния детектив, така и възможността за свидетелски показания. Професионалната работа на опитните детективи от агенция Рефлекс, може да ви подсигури безспорни данни във вид на качествени и недвусмислени материали, както и необходимата документация. Ако прецените, обаче, че получената информация е най-добре да остане в тайна, то можете да разчитате на пълна дискретност. С помощта на частен детектив, можете още да проследите лица или обекти, както и да достигнете до изчезнали лица и стоки.

Възможността за проследяване на автомобили и определяне на техните маршрути, е факт, благодарение на добрата техническа база, с която работи професионалната агенция. Освен дискретно проследяване, агенцията предлага още и директен подход, който се използва за открити конфликтни ситуации. Детекторът на лъжата е психофизиологичен метод, който дава пълна картина на промените на състоянието на изследването лице, в следствие на зададените въпроси. Като се има предвид промените в дишането, сърдечната активност и др, може да се направи прецизен анализ, относно достоверността на твърденията на лицето.

Това, разбира се, се провежда от опитни специалисти, с които разполага агенцията. Освен обучени психофизиолози, агенцията работи и с професионална техника за целта. При провеждането на теста, се отчитат и потенциалните намерения за манипулация от страна на тестваното лице, както и промените, свързани с неминуемото леко нервно напрежение от самия тест. Вижте още в страниците на reflex-bg.net и при възникнали въпроси можете да се свържете с нас, специалистите за консултация или за незабавни действия по следите на даден проблем.


Контакти:
тел: +359 899 144 646
Йоан Владимиров - Частен детектив и полиграфски изследовател
България, гр. София, ул. Димитър Греков №1